Golf.jpg
 

 Lucas wil graag zijn leven delen
met een liefdevolle vrouw

 


Man 69 jaar
Regio Noord Brabant
Geboortejaar 1951

Lengte 1.80 m
Gewicht 80 kg

Haarkleur bruingrijs

Rookt niet

Drinkt sociaal

 

Lucas is een ondernemende en fitte man. Van jongs af aan wist hij al dat hij arts wilde worden. Zogezegd, zo gedaan, dit typeert hem. Een man van zijn woord. Hij heeft zijn leven lang als gynaecoloog gewerkt door het hele land, het laatst in Brabant. Is nog actief in diverse besturen. Komt uit een gezin van zes kinderen. Heeft zelf drie kinderen en is jaren gelukkig getrouwd geweest. Is sinds een aantal jaar weduwnaar en ontmoet graag een vrouw met wie hij het leven kan delen en nieuwe herinneringen kan maken onder het motto ‘het leven is te mooi om alleen te zijn’.

Hij geeft bijles aan zijn kleinkinderen en houdt van golfen. Hij weet wat hij wil, hij is doelgericht en integer. Heeft een moderne uitstraling en een brede interesse. Slaat u samen met Lucas het volgende tee shot? 

Wat zie je als je in de spiegel kijkt? 
Een vitale energieke goed uitziende man. Ik kijk de mensen aan en maak contact, dit ligt in mijn aard en was belangrijk in mijn werk. Ik wil altijd weten wat er in iemand omgaat.

Wat zijn je meest typerende karaktereigenschappen?
Mijn vrienden vinden me sociaal, sportief, positief en integer. Bij mij is het glas altijd halfvol.

Wat is je favoriete ontspanning? 
Ik houd van golf, wandelen, lezen en klassieke muziek. Ik vind het leuk om te reizen, houd van de natuur en stedenbezoek. Ik ga ook graag naar concerten en cabaret. Ik ben een (kritische) lezer van kranten (NRC) en romans. Een andere hobby is fotografie.

Wat is je voornaamste tekortkoming?
Ik weet niet goed of het een tekortkoming is, maar ik vind het niet leuk om alleen te zijn. Ik kan het wel, heb het de afgelopen jaren geleerd, maar vind het niet leuk. De eigenschap die vrienden het meest in jou waarderen? Ik sta altijd voor de mensen klaar.

Hoe ziet je ideale vrouw eruit?
Ze is lief en spontaan en net als ik sportief en fit. Ze is cultureel geïnteresseerd en heeft een brede belangstelling. Ze is vrouwelijk en optimistisch.

Wat zou je de komende 10 jaar het liefste met je leven willen doen?
Weer gelukkig zijn met een lieve vrouw!

Wat is je droom van geluk 
… samen zijn en gezond blijven.


Hebt u interesse in contact met deze man?
Uw reactie beschouwen we als strikt oriënterend en vrijblijvend. Aan een match met een cliënt zijn geen kosten verbonden. Het is van belang dat u zich herkent in de beschrijving van de DPS-doelgroep. U kunt altijd contact opnemen als u hierover vragen heeft.