4ROEF10032082_s.jpg

Roef (60) wil met zijn nieuwe liefde genieten
van de kleine dingen in het leven

 


Man (1959)
Regio Noord Holland
Lengte 1.90
Kleur haar grijs
Rookt niet
Drinkt ja
referentie 0226

 

Roef maakt contact, is ontwapenend en geïnteresseerd in de mensen om zich heen. Hij heeft een brede en diverse vriendenkring, is een familieman, hartelijk en staat klaar voor zijn medemens. Hij heeft een succesvolle carrière achter de rug en is nu ondernemer. Hij heeft twee volwassen dochters, woont in het centrum van Amsterdam en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft: theater en bioscoop, café en restaurant. Heeft zelf geen huisdieren maar is een dierenliefhebber en laat met plezier jouw hond uit. Vindt het leuk om te varen, te reizen en samen te koken en daarna wellicht nog ergens gaan dansen. Roef staat open voor nieuwe ervaringen. Hij is actief in verschillende netwerkclubs, sociëteiten en verenigingen en brengt mensen bij elkaar.

Hij is trouw en sociaal en vindt niet snel iets gek. Een vriendin op een zondag helpen in de tuin compost te sjouwen, Roef kun je altijd bellen. Ga jij met Roef op avontuur?

Wat zie je als je in de spiegel kijkt? ‘Een aardige, open minded, aanhankelijke, ongecompliceerde en oprecht in andere mensen geïnteresseerde familieman die stevig en onafhankelijk in zijn schoenen staat’.

Wat zijn je meest kenmerkende eigenschappen? ‘Energiek, extrovert, vrolijk, blijmoedig, charmant, geestig, hulpvaardig, constructief’.

Hoe ziet je ideale vrouw eruit? ‘Een vrolijke vrouw die het leven zelf op een energieke manier in de hand heeft en vooruit wil. Een vrouw die graag nieuwe dingen wil ondernemen en gaat ontdekken wat op haar afkomt. Die graag lol wil maken, wil dansen, knuffelen en haar gevoel kan uiten. Die de diversiteit in muziek en film weet te waarderen en graag naar het kleine theater gaat om verrast te worden door jonge mensen. Die graag de natuur in gaat om te wandelen. Een vrouw die net als ik intens kan genieten van de eenvoudige dingen in het leven’.

Wat is je je favoriete ontspanning? ‘Ik vind veel leuk. Het liefste doe ik dingen samen. Ik Squash regelmatig. Bioscoop, theater en musea, wandelen, natuur, honden, varen, reizen, lezen, golf, koken, uitgaan, dansen, familie & vrienden opzoeken. Ik houd van lezen, de krant - in ieder geval het Parool - en literaire romans, geschiedenis en filosofie. Ik kijk weinig televisie, wel het nieuws en soms een suffig programma als Rail Away of Hello Goodbye. Houd van muziek, klassiek, jazz, blues, rock & roll’.

Wat was een keerpunt in je leven? ‘Dat zijn er meerdere. Toen ik ging studeren, trouwen, kinderen krijgen en mooie banen krijgen, ondernemer worden. En alleen in Amsterdam wonen na mijn scheiding’. 

Wat is je motto? ‘Leef vandaag en plan voor morgen’. 

Wat is je favoriete moment van de dag? ‘Aan tafel gaan’.

Wat zou je de komende 10 jaar het liefste met je leven willen doen? ‘Een half jaar in Rome of in Thailand wonen; De Camino de Santiago lopen, of met een camper twee maanden door Europa en daarna twee maanden door het Oosten van de USA en Canada. Geweldig om dit samen te doen! Nu ik zelfstandig ondernemer ben, kan ik zelf mijn tijd indelen en heb ik de ruimte om te gaan en mijn dromen te realiseren!’.


Hebt u interesse in contact met deze man?
Uw reactie beschouwen we als strikt oriënterend en vrijblijvend. Aan een match met een cliënt zijn geen kosten verbonden.Het is van belang dat u zich herkent in de beschrijving van de DPS-doelgroep. U kunt altijd contact opnemen als u hierover vragen heeft.