Troefkaart.jpg
 
 

 De Troefkaart 

Cadeau voor single mannen van niveau. 

Als postillon d’amour word ik nogal eens geconfronteerd met mannen die alle vertrouwen in mij hebben, maar terugdeinzen voor een intake en/of het tarief.  Om hen toch tegemoet te komen, hebben we de Troefkaart in het leven geroepen. Kost niets en is een mooie kans op een match, en ook desgewenst zonder begeleiding.

 
 

Zo doen we het
U ontvangt een vragenlijst, die u retourneert met een foto en een beschrijving van het type vrouw dat u aanspreekt. Dat is alles wat nodig is. Constateren we een matchkans met een van onze cliënten, dan informeren we haar aan de hand van de vragenlijst (uiteraard anoniem) en foto (nooit zonder uw akkoord) over u. Blijkt zij geïnteresseerd, dan informeren we u nader over haar, mede aan de hand van een foto en eventueel een filmpje, en brengen over uw bevindingen verslag uit aan haar. Is de interesse bij beiden onverminderd, dan rest ons het regelen van een eerste ontmoeting.

Goed gezelschap
Het is van belang dat u zich herkent in de beschrijving van de DPS-doelgroep zoals op de website beschreven. Wij vertrouwen erop dat geïnteresseerden hiervan kennis hebben genomen.