Troefkaart.jpg
 
 

 De Troefkaart 

Cadeau voor single mannen en vrouwen van niveau. 

Regelmatig krijgen wij de vraag van vooral mannen die alle vertrouwen in ons hebben maar terugdeinzen voor een intake en/of het inschakelen van een bureau. Speciaal om hen tegemoet te komen, hebben we de Troefkaart in het leven geroepen. Uiteraard is het ook een mooi cadeau voor single vrouwen. Kost niets en is een mooie kans op een match, en ook desgewenst zonder begeleiding.

 
 

Zo doen we het
U ontvangt een vragenlijst, die u retourneert met een foto en een beschrijving van het type vrouw of man dat u aanspreekt. Dat is alles wat nodig is. Constateren we een matchkans met een van onze cli├źnten, dan informeren we haar of hem aan de hand van de vragenlijst (uiteraard anoniem) en foto (nooit zonder uw akkoord) over u. Blijkt er interesse, dan informeren we u nader, mede aan de hand van een foto en eventueel een video, en brengen over uw bevindingen verslag uit aan haar of hem. Is de interesse bij beiden onverminderd, dan rest ons het regelen van een eerste ontmoeting.

Goed gezelschap
Het is van belang dat u zich herkent in de beschrijving van de DPS-doelgroep zoals op de website beschreven. Wij vertrouwen erop dat geïnteresseerden hiervan kennis hebben genomen.